Ana içeriği atla
Ana yönlendirme menüsünü atla
Site alt kısmını atla
Sağlık ve Yaşam Bilimleri Dergisi
Ana Sayfa
Yayın Kurulu
Dergi Hakkında
Dergi Hakkında
Amaç ve Kapsam
Yayın Etiği
Çıkar Çatışması Beyanı
Gizlilik Bildirimi
İntihal Kontrolü
Açık Erişim Politikası
Şikayet Politikası
Yayıncı
Yazarlar için
Yazar Rehberi
Makale Başvurusu
İletişim
Son Sayı
Arşivler
Duyurular
Ara
Ara
Kayıt
Giriş
Ana Sayfa
/
Arşivler
/
Cilt 1 Sayı 2 (2019): Sağlık ve Yaşam Bilimleri Dergisi
Yayınlanmış:
2019-12-25
Editörden
Editörden
Asiye Gül
PDF
Araştırma Makaleleri
Öğrencilerin iç hastalıkları hemşireliği dersinin klinik uygulamasında yaşadıkları sorunlar
Sevda Efil, Hilalnur Küçükakgün, Elif Gül, Merve Kapıcı
1-6
PDF
0-6 ay süt çocuklarında inek sütü protein alerjisi varlığının değerlendirilmesi
Merve Düzgün, Banu Yazıcı, Sezen Sevdin, Seda Kermen
7-11
PDF
Vardiyalı çalışan mutfak personelinin yeme davranışı, beden kütle indeksi ve bel-kalça oranlarının değerlendirilmesi
Kübra Şehit, Nejla Anul, Nazlı Batar, Pelin Cin, Gözde Ekici
12-18
PDF
Diyabetlilerde tatlandırıcı ve diyet/diyabetik ürün kullanım durumu
Bedriye Ural, Müveddet Emel Alphan
19-23
PDF
Lise öğrencilerinde akran zorbalığı ve mağduriyetinin incelenmesi
Tuğba Eda Adalar Çelenk, Osman Yıldızlar
24-31
PDF
Cerrahi hastalarının ameliyat öncesi ve sonrasında açlık ve susuzluk düzeylerinin incelenmesi
Selda Rızalar, Azize Aydemir, Sacide Yıldızeli Topçu
32-36
PDF
Derleme Makaleler
Türkiye’de kadınların aile planlaması yöntemleri kullanma durumları ve tutumları: Sistematik derleme
Esma Gavas, Sevil İnal
37-43
PDF
İnek sütü ve prostat kanseri ilişkisi
Tuğba Kahvecioğlu, Fatma Esra Güneş
44-49
PDF
Vegan beslenme tarzına genel bakış
Mervenur Gökçen, Yusuf Çağdaş Aksoy, Burcu Ateş Özcan
50-54
PDF
Dil
English
Türkçe
Bilgi
Okuyucular İçin
Yazarlar İçin
Kütüphaneciler İçin